Вбив сусіда по палаті: у Києві затримали жителя Тернопільщини (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=YRu7T2SD_BI
близько 6-ї години ранку до чергової частини Солом’янського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що у відділенні виявлено тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті.

 

За показами свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один із пацієнтів не витримав і кілька разів вдарив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а зранку лікарі виявили пацієнта без ознак життя. Для встановлення остаточної причини смерті тіло потерпілого направили на судово-медичну експертизу.

 

На місці поліцейські виявили іншого учасника конфлікту та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання та ніде не працював.

 

Кримінальне провадження відкрили за частиною другою статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі. Відділ комунікації поліції Києва.

Попередня стаття

«Ми стільки не заробляємо», – тернополяни про зарплатню міського голови (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі засудили чоловіка, який підробляв іноземну валюту

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.