Впродовж трьох днів у Тернополі зафіксували 70 водіїв-порушників

У Тернополі впродовж трьох днів інспектори з паркування зафіксували 70 водіїв, які не дотрималися правил паркування, зупинки та стоянки. Перевежно порушення вчиняли у центрі міста. Зокрема, на вулицях:  Живова (поблизу ТЦ «Новус»), Оболоня, Білогірській, Острозького, І.Франка, Шептицького та Січових Стрільців, а також на вулиці Мазепи, що на Дружбі.

 

Поки що порушникам видали інформаційні повідомлення та провели з ними профілактичні бесіди щодо недопущення порушень п.15.9 та п.17.1 ПДР. Проте вже найближчим часом, після отримання доступу до Єдиного державного реєстру МВС, інспектори з паркування почнуть виписувати постанови за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспорту. Вони матимуть також право призначати штраф, здійснювати евакуацію автомобілів водіїв-порушників та притягати до адміністративної відповідальності за несплату вартості стоянки на платних паркувальних майданчиках.

 

Нагадємо, що 27 вересня 2018р. набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Відповідно до нововведень, у Тернополі створено Сектор контролю за паркуванням транспортних засобів.

Попередня стаття

Тернопільських водіїв попереджають про небезпеку на дорогах

Наступна стаття

На Бережанщині у дамбі ставу знайшли мертвою пенсіонерку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.