Добровільно здати зброю, уникнувши покарання, жителі Тернопільщини можуть до 3 лютого (Відео)


З 3 січня на Тернопільщини триває позачерговий місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.  Протягом дев’ятнадцяти днів жителі краю здали 29 одиниць мисливської гладкоствольної, нарізної та холодної зброї, одна з яких перебувала у незаконному обігу, 99 боєприпасів та 6 спецзасобів. Окрім цього працівники поліції вилучили 400 гр тротилу, 11 боєприпасів й снарядів.

 

Добровільно здавши предмети з обмеженим обігом у вказаний термін, в подальшому після оформлення відповідних документів власники зможуть зареєструвати цю зброю. Віднести у поліцію небезпечні предмети, уникнувши при цьому покарання, жителі краю можуть до 3 лютого.

 

За незаконне зберігання зброї, вибухових матеріалів та спеціальних засобів законодавство передбачає як адміністративну, так і кримінальну відповідальність. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Тернополян та гостей міста запрошують на «Зимові забави»

Наступна стаття

На Збручі півтисячі тернополян і хмельничан взялися за руки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.