У Тернополі померла іноземна студентка

21 січня близько 2.30 години у відділенні анестезіології  та інтенсивної терапії померла 25-річна громадянка Сьєрра-Леоне. Напередодні дівчина втратила свідомість на залізничному вокзалі. Перехожі викликали швидку. Проте врятувати життя медикам не вдалося. Слідів насильницької смерті на тілі дівчини не виявлено.

 

Іноземка навчалася в одному із вишів Тернополя, на території України перебувала законно. Попередньо відомо, що вона мала серйозні проблеми зі здоров’ям – у неї виявлено ряд хронічних захворювань.

 

Тіло іноземної студентки направили на проведення розтину. Відомості за даним фактом внесено  в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Великій Березовиці від пострілу в голову загинув бізнесмен

Наступна стаття

У Тернополі учасниця “Х-фактора” лаялась зі сцени та ображала відвідувачку ресторану

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.