Тернопільська учасниця “Х-фактора” спростовує всі звинувачення і погрожує судом за наклеп

фото з відкритих джерел

Учасниця “Х-фактора”, тернопільська МС Ірен Гриців обіцяє подати до суду за наклепСвою позицію співачка виклала у Facebook.

 

“Я та сама хамка, жінка 35+ , та просто не виховане “чмо” яким мене тут назвали.. Незнаю , чому Наталя не розповідає всю ситуацію , яка спричинила цей конфлікт. Я не відповідаю за музику, яка лунає у клубах, я відповідаю за настрій відвідувачів закладу.  

 

Конфлікт почався з того , що ви Наталя ,підійшовши до мене Наказним тоном, сказали що повинен грати діджей… На що я відповіла , що до нього я не маю жодного відношення.  Зайшовши на середину “денс полу” ви гордо підняли 2 руки в гору і показали середній палець!!!!
Я відповіла, що вам варто змінити майстра манікюру і це не є коректним та досить не вихованим жестом!!! 

 

Проте , ви ж не зупинились на цьому……. Ви просто стояли та провокували разом із своїми подругами, саме такими жестами!!!! Я просто вже Вас проігнорила!!! 

 

Але ви ж не зупинились, ви захотіли, щоб наступного дня, я попросила вибачення.. Розмову телефонного запису, я теж можу кинути!!

 

Я зателефонувала до Вас і наша розмова, легко кажучи не вдалась! Так , як ви сказали , що показавши мені середній палець, ви це зробили, бо вам так захотілось, що ви спаскудите все моє життя, та зробите, це з задоволенням… прослухавши весь ваш діалог по телефону, я всеодно перепосила сказавши не дивлячись на вашу провокацію, я сказала змінити Вам майстра манікюру…..( вечірки , я веду виключно Українською, тому особиста неприязність, зараз виливається сюди) Монатік, Барський, ось який ажіотаж у Вас викликає!!! Тому зустрінемось у Суді !!! За наклепи, які ви вилили у мою сторону”, – написала Ірен Гриців. 

 

 

Нагадаємо, довкола учасниці шоу “Х-фактор” Ірени Гриців, більш відомої як MC Iren, розгорається скандал. Дівчина під час свого виступу зі сцени нічного закладу привселюдно начебто ображала та лаяла відвідувачку закладу.  Про це у Facebook написала потерпіла Natali Hevko.

Попередня стаття

Викрадену на Львівщині іномарку знайшли в Тернополі (Відео)

Наступна стаття

У Кременці ліквідували нелегальну автозаправку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.