Винні електролінії, тролейбус справний, – офіційна версія загоряння (Відео)


 

Пасажири у вогні. У Тернополі просто посеред міста загорівся тролейбус. Полум’я виникло під час руху, у салоні були люди. Вогонь швидко охопив весь тролейбус, рятувальники прибули за лічені хвилини, але полум’я було настільки сильним, що від тролейбуса залишився понівечений кузов. За попередньою інформацією постраждалих немає.

 

“Всього на місці події працювало 11 людей особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. В короткі терміни пожежу було ліквідовано. На місці події потерпілих не виявлено. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі”, – прес-офіцер Управління ДСНС України в Тернопільській області Андрій Брик.

 

Попередня стаття

З’їдають мух і можуть поранити. У Тернополі – рослини-хижаки (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині російській церкві належить більше ста громад

One Comment

    Avatar
  • Рятувальники прибули, але після преси та майже сгорівшого тролейбуса!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.