Автошляхи Тернопільщини розчищає 100 шляховиків

Проект TERNOPILTIME

Попри снігопади та хуртовини проїзд автошляхами державного значення на Тернопільщині забезпечений повністю. Як запевнили у службі автомобільних доріг краю, у ніч з 24 на 25 січня до роботи залучали техніку підрядних організацій. Працювало понад 80 спецмашин, а також близько сотні шляховиків посипали небезпечні спуски та підйоми.

Як зазначив перший заступник начальника служби автомобільних доріг у Тернопільській області Володимир Хемій, складні погодні умови додали роботи дорожникам. На автошляхах постійно утворюється ожеледиця, ускладнюють ситуацію хуртовини.

«Станом на ранок,  25 січня, проїзд дорогами державного значення Тернопільщини забезпечений у повному обсязі. Температура повітря – 6-9 градусів нижче нуля. Дорожнє покриття мокре. Тому заради забезпечення проїзду у ніч з 24 на 25 січня залучали техніку підрядних організацій. На замовлення обласної дорожньої служби для розчищення та посипки доріг протиожеледною сумішшю виїхало 83 спецмашини, з яких – 58 піскорозкидачі».

На Тернопільщині оголосили перший рівень небезпечності – жовтий. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, цими вихідними спостерігатимуться складні погодні умови. По всій території регіону можливі опади у вигляді снігу, хуртовини, а також сильний вітер. Відтак жителів краю просять відмовитися від необов’язкових поїздок, а в разі екстрених ситуацій за допомогою можна звертатися до служби автомобільних доріг за телефоном: (0352) 52-65-32.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернопіль засипало січневим снігом (Відео)

Наступна стаття

Як не замерзнути взимку: правда і міфи. Корисна інформація

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.