У Чорткові провідні спортсмени отримуватимуть стипендії

Виконком Чортківської міської ради  затвердив Положення про порядок призначення стипендій Чортківського міського голови за високі досягнення у галузі спорту. Виплату стипендій та винагород провідним спортсменам-членам збірних команд області і України та їх тренерам передбачає програма розвитку фізичної культури і спорту у місті Чорткові на 2019-2021 роки.

 

Так, стипендію у розмірі 1000 грн. на місяць призначатимуть за рахунок коштів міського бюджету учасникам збірної команди області і України з олімпійських видів спорту та всеукраїнських змагань з неолімпійських та національних видів спорту за результатами виступів. Наразі у Чорткові є троє спортсменів, які мають право отримувати такі стипендії.

 

Також одноразову допомогу – 2 000 грн. – та відзнаку отримає і перший тренер, який відкрив у дитини талант до того чи іншого виду спорту, якщо він є жителем Чорткова. Прес-служба Тернопільської обласної ради.

 

Попередня стаття

«Злочинці на волі, а це просто помилка», – адвокат підозрюваного у смертельній ДТП на Злуки (Відео)

Наступна стаття

“Я йду перемагати”: ВО “Батьківщина” висунув Ю.Тимошенко кандидатом на пост Президента України (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.