Юних тернополян запрошують на «Зимові забави»

 

На ще одне веселе спортивне дійство юних тернополян та їхніх батьків запрошують у сьогодні, 27 січня. Відбудеться свято у парку імені Тараса Шевченка на «Єлисейських полях».

 

Отож, 27 січня о 13.00 годині учасників чекає цікава програма, у якій заплановані запальна танцювальна розминка для дітей та дорослих; ліплення снігової скульптури та її декорування; спортивно-розважальна програма для дошкільнят та школярів; сімейні забави для дорослих; малюнок на снігу. Усі учасники отримають подарунки, пише обласне Управління фізичної культури та спорту.

 

 

Попередня стаття

«Укртрансбезпека» розпочинає масштабні перевірки “Тернопільелектротрансу”

Наступна стаття

Не мали грошей: на Тернопіллі водій вигнав з маршрутки дітей-сиріт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.