Допоможіть зібрати кошти на операцію 10-річному хлопчику. Залишилося два місяці

Допомоги небайдужих потребує маленький хлопчик з Бережан. За свої 10 років Ігорчик Статкевич подолав чимало випробувань. У дитини – синдром Кліппеля – Треноне – Вебера. Хвороба вразила праву ніжку. Прогресуючи, захворювання призводило до жахливих наслідків: ніжка зростала неконтрольовано, ставала непропорційною за довжиною і товщиною, втрачала форму. Завдяки допомозі людей, батькам вдавалося лікувати дитину. Зараз хлопчик потребує чергової операцї, до якої залишилося два місяці. Оперуватимуть Ігорчика 30 квітня у Німеччині. До цього часу потрібно зібрати ще 6 тисяч 546 євро.

 

Мама хлопчика щодня звітує  про кошти, які надходять на рахунок від благодійників. Надія Статкевич розповіла, що доводиться долати її синочку ось уже багато років.

-Трохи про Ігоря. Дуже великі випробування випали на долю нашого Ігорчика, а для нас великі переживання за нього. Наші переживання ніщо в порівнянні з тим, що переніс наш синочок з народження. Це біль, масажі, бандажування, постійне носіння компресійної панчохи і спеціального взуття, сім багатогодинних операцій ( 34 години наркозу), післяопераційна реабілітація на знеболювальних, вставання на ноги на милицях, уколи ” Клексану” від тромбозу, які Ігор з мужністю терпить. А ще періодичні здавання крові на аналізи, він не плаче, просто зціпить зуби і тільки сльози заблищать в його очах, відвертається, щоб я не бачила. Наш Ігор по при все що він переніс залишається дуже добрим і життєрадісним хлопчиком. Він гарно навчається в школі, має багато друзів і мріє про футбол. Він хоче без обмежень займатись всім, чим займаються хлопчаки в його віці,  – пише мама хлопчика, Надія Статкевич.

 

Діагноз Ігоря Статкевича – синдром Кліппеля–Треноне–Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформація правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини та вираженою лімфедемою.

 

Картка для допомоги

ПриватБанк 5168 7573 6702 4579

Статкевич Надія Іванівна.

 

Попередня стаття

Сквер на вулиці Миру продовжують забудовувати (Фото)

Наступна стаття

Вакарчук офіційно заявив, що не братиме участі у виборах президента

One Comment

    Avatar
  • Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!

    Зізнайтеся Богу – Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

    Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
    Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

    Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

    Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з’еднатися з Духом Святим!

    Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!

    Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя!
    Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість!
    Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!!

    Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав’язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

    І спитайте й вислухайте Його – як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі – Господь!!!
    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
    Щоб бути вічно з Тобою – Спаситель!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.