У Підгайцях з балкону випала неповнолітня, дівчина у важкому стані

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Нещасний випадок трапився вранці 26 січня у Підгайцях на Тернопільщині. З балкону другого поверху впала 17-річна дівчина. На момент падіння неповнолітня перебувала у стані алкогольного сп’яніння. 

 

Про потерпілу у поліцію повідомили працівники районної лікарні. Медики зафіксували у дівчини травму голови. Зараз вона перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.

 

Правоохоронці встановили, потерпіла – 17-річна  мешканка Бережанського району. Окрім неї, в будинку перебували також троє старших хлопців. Компанія розпивала спиртні напої.

 

Вирішується питання про притягнення хлопців до  адміністративної відповідальності за ст. 180 КУпАП – доведення неповнолітнього до стану сп’яніння батьками неповнолітнього, особами, які їх замінюють, або іншими особами. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Неподалік Тернополя ДТП: водій задрімав за кермом і врізався у маршрутку

Наступна стаття

У Тернополі нетверезий водій намагався підкупити патрульних

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.