Вакарчук офіційно заявив, що не братиме участі у виборах президента

 

Співак Святослав Вакарчук офіційно заявив, що не братиме участі у виборах президента навесні 2019 року.

 

«Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року», — ідеться у зверненні Вакарчука, оприлюдненому зранку 28 січня.

 

Він також додав, що в нинішньому статусі може зробити більше для України, «ніж надівши краватку».

 

За словами Вакарчука, його команда буде працювати над перемогою проєвропейських сил. «Я буду працювати над тим, щоб привести до влади якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе», – зазначив він, – пише «Дивись інфо»

Попередня стаття

Допоможіть зібрати кошти на операцію 10-річному хлопчику. Залишилося два місяці

Наступна стаття

Хокей на Тернопільському озері: участь у турнірі взяли команди з 7 міст

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.