Впродовж вихідних у Тернополі працювало 25 одиниць снігоочисної техніки

У Тернополі працівники комунальних служб продовжують працювати в посиленому режимі. Аби забезпечити нормальне пересування транспорту вулицями міста, на вихідних працювало 25 одиниць снігоочисної техніки. Комунальники прибирали від снігу дороги і тротуари.

 

Загалом для усунення наслідків негоди вночі з 27 на 28 січня y мicтi бyлa зaлyчeнa спецтeхнiкa y кiлькocтi:

  • посипання піскорозкидачами  – 10 од.;
  • посипання сіллю – 1од.;
  • прогортання і підмітання тракторними щітками проїзних частин та тротуарів – 8 од.;
  • прогортання відвалом – 3од.;
  • прогортання і посипання тротуарів та пішохідних зон тракторами з навісним і причіпним обладнанням – 3од.

 

Прибирання ж прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів здійснюють обслуговуючі підприємства та ОСББ (в залежності від того, хто обслуговує будинок).

 

При виявленні неналежного прибирання дворів чи доріг, мешканці багатоквартирних будинків можуть надсилати інформацію, додаючи фото, на Viber за номером +38 073 015 1481, або повідомляти телефоном на Цілодобову гарячу лінію 15-80. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

За водія, який насмерть збив тернополянина, внесли півмільйона застави. Чоловік вже вдома

Наступна стаття

На Тернопільщині розмитнили близько 1500 «євроблях»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.