На Тернопільщині замерз найбільший рівнинний водоспад (Відео)


 

І знову зима тішить нас своїми шедеврами. З приходом морозів найбільший водоспад в Україні перетворився на казкове льодяне царство.

 

Джуринський водоспад – одне з неповторно красивих місць України. Це найбільший рівнинний водограй Європи. Його висота шістнадцять метрів, і складається він з трьох каскадів. Щорічно в зимовий час, вода, яка мчить з шаленою швидкістю, замерзає в чудернацьких  формах. Варто побачити на власні очі цю невимовну красу природи.

 

Неймовірними фото поділився на своїй сторінці у фейсбук Олег Гавришок.

“Екстремальний спуск і підйом (не для слабаків). Все за ради краси від якої перехоплює подих. Тут вже відчувається весна, її бурхливі води вже омивають каміння Джуринського водоспаду”, – пише чоловік.

Світлина від Oleh Havryshok.

 

Світлина від Oleh Havryshok.

Попередня стаття

На Тернопільщині від живої новорічної ялинки відмовлятись не хочуть

Наступна стаття

Безпека – справа кожного: У Тернополі мешканці будинків та ОСББ створюють “Сусідську варту”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.