Теребовлі – об’їзну: тернополянин подав петицію до Президента України

Тернополянин Роман Качановський просить підтримати петицію щодо проведення капітального ремонту автомобільної дороги міжнародного значення М-19 на відрізку Тернопіль-Чернівці. Йдеться, зокрема, про будівництво об’їзної дороги навколо міста Теребовля, влаштування додаткових смуг руху, шляхопроводів та багаторівневих розв’язок. У документі автор звернувся до Президента із проханням посприяти невідкладному виділенню для цього проекту бюджетних коштів (у тому числі, шляхом ініціювання відповідних змін до Закону України про Державний бюджет на 2019 року).

 

Підтримати петицію можна Тут.

 

На фото недобудований міст Теребовлянської об’їзної дороги. Він вражає – довжина 100-110 метрів, ширна 25-28 метрів.  Розташування на карті цього моста можна бачити на скріншоті карти (№1 це шляхопровід над залізницею, там де зупинка «Зелений гай»)

 

Фото: Ярослав Ярошевський

 

Попередня стаття

На Тернопільщині шукають героїв для відомого телепроекту, приз – 50 тисяч гривень

Наступна стаття

На Шумщині громада хоче перейти до УПЦ, але священник УПЦ МП не віддає ключі від храму

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.