У Білій неподалік Тернополя чоловіку прострелили голову

У Білій неподалік Тернополя застрелили чоловіка. Поруч з тілом перебував ймовірний вбивця. Поліціанти затримали молодика та оглянули місце події.

 

Повідомлення про те, що по вулиці Морозенка у селі Біла Тернопільського району чути постріли, надійшло у поліцію від невідомого близько 19 години 3 лютого. На місце події виїхали правоохоронці. Заявник вказав інспекторам, де саме чув постріли і в якому напрямку потрібно йти. Невдовзі в лісопосадці вони виявили тіло чоловіка без ознак життя. У загиблого було вогнепальне поранення голови.

 

Неподалік тіла чоловіка знаходився 28-річний хлопець. Побачивши інспекторів, він кинувся тікати. Патрульні одразу ж наздогнали та затримали молодика. Згодом він у скоєному зізнався. На місці події знайдено рушницю, з якої здійснювалися постріли, а також п`ять гільз та шість набоїв.

 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлюватиме усі деталі інциденту. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою). За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство). Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі обирають організацію, яка опікуватиметься безпритульними тваринами

Наступна стаття

У Чорткові музей поверне жінці бойові нагороди, які належали її батькові

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.