Вбивство у Білій: тіло знайомого затриманий протягнув 30 метрів у напрямку лісу, а рушницю заховав (Оновлено)

Вбивство 36-річного жителя Івано-Франківської області трапилося 3 лютого близько 18:30 години. Ймовірного вбивцю затримали на місці події. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. 

 

За попередніми даними, потерпілий разом з підозрюваним, жителем села Біла, розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили “святкування” в лісопосадці села.

 

Звуки, схожі на постріли, люди почули вже близько 18:30. На місці злочину знайшли чотири вистріляних гільзи від мисливської гладкоствольної рушниці. Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову. Слідчі кажуть, що фатальний постріл був здійснений з близької відстані.

 

При огляді місця події з’ясувалося, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.  Що сталося насправді, з’ясовують слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Чорткові музей поверне жінці бойові нагороди, які належали її батькові

Наступна стаття

Затримали учасницю “Битви екстрасенсів”: жінка видурила у тернополян понад півмільйона

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.