Затримали учасницю “Битви екстрасенсів”: жінка видурила у тернополян понад півмільйона

У Тернополі поліціанти затримали 39-річну киянку, яку підозрюють у шахрайстві. Жінка, представляючись екстрасенсом, уміло видурила в жителів обласного центру понад півмільйона гривень.

 

Псевдоцілителька розмістила у обласних виданнях оголошення про надання послуг зцілення. Пороби зловмисниця знімала на орендованій квартирі. У такий спосіб їй вдалося обманути десятки тернополян, та видурити немалі гроші. Одна з клієнток заплатила пройдисвітці майже десять тисяч доларів за сеанси. Загалом аферистка заподіяла потерпілим шкоди на суму у 750 тисяч гривень.

 

Що втрапили під вплив аферистки потерпілі усвідомлювали лише згодом, відтак почали  звертатися із заявами до правоохоронців. За фактами злочинів  розпочато досудові розслідування за частиною  1 та частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України. Пройдисвітку поліцейські затримали на Рівненщині та доправили до Тернополя. Наразі їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Тривають слідчі дії. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Вбивство у Білій: тіло знайомого затриманий протягнув 30 метрів у напрямку лісу, а рушницю заховав (Оновлено)

Наступна стаття

На Тернопільщині біля храму побилися віряни МП та УПЦ

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.