Тернополянку пограбували у магазині “Секонд Хенду”, крадійок розшукують (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=b7GOzlCqzOs
Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити осіб невідомих. Незнайомок підозрюють у крадіжці мобільного телефону в жительки обласного центру. Камера відеоспостереження зафіксувала зловмисниць.

 

Подія трапилась 31 січня, близько 17:40 в приміщенні магазину «Секонд Хенд», що на вулиці Шептицького. Допоки тернополянка розглядала одяг, її засіб зв’язку непомітно витягли з кишені верхнього одягу. Завдані збитки заявниця оцінила в суму майже в 7000 гривень.

 

Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви впізнали даних осіб або знаєте їх місцеперебування, телефонуйте за номерами у Тернополі 27-11-70, (067)-352-33-17 або на лінію “102”.

Попередня стаття

Сьогодні в одному із мікрорайонів Тернополя не буде газу

Наступна стаття

Тернополянин викрав телефон, вдавши, що потрібно сфотографувати документи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.