“Аптеку №78” закриють? Колектив закладу охорони здоров’я просить тернополян про допомогу

 У Тернополі планують закрити місцеву комунальну “Аптеку №78”, – повідомляє Людмила Синиця у мережі Фейсбук. За її словами, таке рішення прийняв Виконавчий комітет Тернопільської міської ради. Аби недопустити закриття цього закладу охорони здоров’я, його працівники звернулися за допомогою до тернополян.
“Шановні Тернополяни!!! До Вас звертається Колектив “Тернопільської комунальної Аптеки №78. Згідно рішення Виконавчої влади 8.02.19 о 11:00 Аптеку закривають, вона припиняє своє існування назавжди. За 60 років існування це не просто Аптека, це історія міста!!! Аптека №78 по проекту “Доступні ліки” обслуговує все місто та ближні села(Бірки, Великі Гаї, Смиківці, Біла, Велика Березовиця), по безоплатних та пільгових рецептах учасників АТО, інвалідів та хронічних хворих , онкохворих людей, які неможуть обійтися без сильнодіючих препаратів, дітей-інвалідів.Забезпечує інсуліном хворих на цукровий діабет.Виготовляє лікарські засоби. Жодна приватна, мережева аптека неможе й половини цих функцій виконувати!!! Просимо усіх не байдужих підтримати та відстояти право на існування “Тернопільської комунальної Аптеки №78″!!!”, – йдеться у дописі.

 

Попередня стаття

У Тернополі облаштують новий приватний дитячий садочок

Наступна стаття

Слово проти сили: тернопільських поліціантів навчатимуть професійному веденню переговорів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.