Аптека №78 працюватиме надалі, зміниться лише форма власності, – Тернопільська міська рада

На вул. Руська, 23, де до цього часу розміщувалася «Тернопільська обласна аптека №78», і надалі буде функціонувати аптека. Зміниться лише форма власності.

 

Договір оренди на приміщення з обласною аптекою закінчився ще 31.12.2016 року. Зараз у приміщення є новий орендар, який взяв на себе зобов’язання використовувати його під аптеку, а також офіційно працевлаштувати усіх діючих працівників аптеки  №78 на нових робочих місцях.

 

Варто зазначити, що приміщення на вул. Руська, 23 знаходиться у комунальній власності міста. Договір на це приміщення з «Тернопільською обласної аптекою №78», як ми зазначали вище, завершився ще у 2016 році. Оскільки обласна аптека не звільняла приміщення своєчасно, ця ситуація вирішувалася у судовому порядку. За результатами усіх слухань, Господарський суд зобов’язав обласну аптеку звільнити приміщення, чого зроблено так і не було. Відтак, відкрито виконавче провадження на виконання судового наказу щодо звільнення цього приміщення. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Нагадаємо, працівники “Аптеки №78” повідомили про те, що цей заклад охорони здоров’я планують закрити.  За їхніми словами, таке рішення прийняв Виконавчий комітет Тернопільської міської ради. Аби недопустити закриття аптеки, його колектив звернувся за допомогою до тернополян.

Попередня стаття

Слово проти сили: тернопільських поліціантів навчатимуть професійному веденню переговорів (Відео)

Наступна стаття

Тернополян запрошують на святкування Дня Зими

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.