Слово проти сили: тернопільських поліціантів навчатимуть професійному веденню переговорів (Відео)


Поспілкуватися з професійним переговорником та сертифікованим медіатором Євросоюзу Вадимом Рахлісом мали змогу тернопільські поліцейські. Експерт з двадцятирічним досвідом роботи презентував у Тернополі програму «Розговорити і домовитися», за якою правоохоронців навчатимуть професійному веденню переговорів.

 

Невдовзі поліцейські пройдуть курс підготовки у центрі «HolmesVS Moriarty», який функціонуватиме на базі детективного агентства «Холмс». Після складання відповідних іспитів правоохоронці отримають сертифікат переговорника.

 

Правоохоронці навчатимуться за спеціально розробленою програмою, теорію поєднуватимуть з практичними завданнями, відпрацьовуватимуть конкретні ситуації, вироблятимуть алгоритм дій. Заняття буде проводити Вадим Рахліс – експерт зі звільнення заручників, який має чималий досвід ведення переговорів у екстремальних умовах в Україні, Ізраїлі та Казахстані. Також з  своїми знаннями з правоохоронцями ділитимуться медичний психолог та психіатр. Вони розкажуть про типи особистості і стилі поведінки з ними.

 

До навчальної групи поліцейських увійдуть співробітники системи МВС: психологи, оперативники, бійці спецпідрозділу, рятувальники  – люди, яким у своїй службовій діяльності потрібно вміти правильно вирішувати конфліктні ситуації, вести перемовини зі злочинцями, швидко реагувати в екстрених випадках.

 

Окрім поліцейських здобути фах переговорника також зможуть усі бажаючі – діти, підлітки, дорослі. Вони отримають знання та практичні навички, які стануть хорошою опорою як в особистісних стосунках, так і в професійній діяльності.

 

Попередня стаття

“Аптеку №78” закриють? Колектив закладу охорони здоров’я просить тернополян про допомогу

Наступна стаття

Аптека №78 працюватиме надалі, зміниться лише форма власності, – Тернопільська міська рада

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.