На Тернопільщині людей незаконно утримували в «реабілітаційному центрі» – відбувся суд

На Тернопільщині шахраї без медичної освіти незаконно утримували людей в обладнаному будинку, який називали «реабілітаційним центром». Кримінальну справу проти підозрюваних розглянули в суді.

 

 

Чоловіки знаходили людей, які страждають від наркотичної, алкогольної, ігрової залежності та яким необхідна допомога фахівців. З метою незаконно отримувати кошти за так зване лікування – утримували їх обманом. Зачиняли пацієнтів на кілька місяців, забирали мобільні телефони та вводили медичні препарати, що пригнічують волю. Протиправні дії підозрювані Ярослав О., Денис Ш., Денис К. та Роман Д. спланували наперед, – пише прес-служба Тернопільського апеляційного суду.

 

 

Слідчі Тернопільського міськрайонного суду 28 грудня 2018 року продовжили запобіжні заходи в кримінальному провадженні відносно підсудних. Проте прокурор прокуратури Тернопільської області та захисники обвинувачених подали апеляції. Відтак двоє підозрюваних перебувають під цілодобовим домашнім арештом. Інші учасники злочину – і далі під вартою.

Попередня стаття

У Кременці забрали сміттєві контейнери, гори відходів – просто неба

Наступна стаття

Тернополяни зможуть відвідати Грузію за ID-паспортом навесні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.