«Аякже, користуюся», – теребовлянці про поліетиленові пакети (Відео)

Боротьба з екологічною чумою. У Верховній раді України зареєстрували законопроект про зменшення поліетиленових пакетів у вжитку. Відтак, пропонують заборонити використовувати поліетиленові кульки у магазинах, павільйонах, на ринку.

Зазначимо, у світі щороку використовують до 5 трильйонів пластикових пакетів. Однак понад 33 країни світу заборонили обіг поліетилену, понад 50 країн відмовилися частково і запровадили податки щодо їх вжитку. Першою країною, яка заборонила тонкі поліетиленові пакети, був Бангладеш. Сталося це ще у 2002 році. В Європейському Союзі першою заборонила поліетиленові пакети Італія – у 2011 році. Такі дані оприлюднила громадська організація ReThink.

В Україні лише зараз пробують ввести заборону. Та чи готові до цього громадяни. Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР запитали про це жителів Теребовлі, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення».

 

Попередня стаття

Смертельний удар навздогін: жителя Тернопільщини судитимуть за вбивство односельчанина

Наступна стаття

У Тернополі розшукують дівчину, яка вкрала чужу сумку у ТРЦ “Подоляни” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.