На найбільший річці Тернопільщини розпочався льодохід (Відео)

На найбільшій річці Тернопілля розпочався льодохід. Рух крижин і крижаних полів на Дністрі зафільмували жителі села Худиківці Борщівського району. Відео люди розмістили на сторінці у соцільній мережі Фейсбук.

 

– Великою несподіванкою для лебедів став льодохід на Дністрі. Бідолахи не знали що мали робити. За довгий час полюбилася їм ця місцина, привітні люди, жителі села Перебиківці, які щодня приносили їм поїсти. Кілька разів птахи злітали в небо, та кружляли над річкою, навіть на березі пересиджували. Але зрештою, коли річка заспокоїлась, повернулися до свого звичного місця, – йдеться у пості.

Попередня стаття

Тернопільські патрульні планують вимірювати швидкість у трьох напрямках

Наступна стаття

Дві Служби біля церкви. У селі Гніздичне на різних мовах молились мирно

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.