Тисяча гривень за голос: на Тернопільщині намагалися підкупити виборця

На Тернопільщині невідомий намагався підкупити виборця. Голос пенсіонера на виборах Президента України оцінили в тисячу гривень. Співрозмовник обіцяв  дати 500 гривень до виборів і решту після дня голосування. 61-річний чоловік на пропозицію не погодився та про спробу підкупу повідомив у поліцію.

 

Дідусь зазначив, що невідомий зателефонув до нього на номер мобільного телефону. Тож зараз правоохоронці встановлюють особу додзвонювача. Кримінальне провадження відкрили за частиною 2 статті 160 ККУ – підкуп виборця, учасника референдуму. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років. Відділ комунікації поліції в Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині ще одна громада перейшла до Помісної церкви (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі іномарка в’їхала в дерево: водія затисло у понівеченому авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.