Один за всіх. Тернополянину, який оскаржує дорогий проїзд, суд відмовив (Відео)


 

Аби не переплачувати за проїзд – пішов до суду. Проти 7 гривень у маршрутці, та 6 у тролейбусі протестує тернополянин Ростислав Небельський. Чоловік подав позов наступного ж дня після підняття тарифів. Судитись довелось 4 місяці.

 

«Вказати зростання заробітної  плати, причиною встановлення більших тарифів – неправильно», – зазначає тернополянин Ростислав Небельський.

 

Транспортна революція розпочалася ще на початку листопада 2018. Тоді на Театральному майдані щотижня збиралися сотні містян. Люди бойкотували громадський транспорт та  ходили пішки. І хоч нині маршрутками користуються, на тарифи досі нарікають.

 

«Мене влаштовувала попередня вартість проїзду, тепер надто дорого», – каже тернополянка Наталя Волянюк.

«У Львові теж проїзд 7 гривень, проте там набато більше місто, у Тернополі така вартість невиправдана», – тернополянки Ірина Гавришко.

 

Та до нових цін звикнути доведеться, суд відмовив у позові Ростиславу Небельському. Вартість проїзду суддя вважає правомірною.

Натомість активіст із рішенням не згідний. Каже, що оскаржуватиме його та обіцяє боротися до кінця.

 

Юліана Діткун, Тамара Вощило у Фокусі дня, МедіаТОР

 

 

 

Попередня стаття

Безробітним на Тернопільщині допомагатимуть кар’єрні радники

Наступна стаття

Поліція Тернопільщини долучилася до флешмобу «Я бандерівець»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.