На Тернопільщині на автодорозі обвалився міст (Фото)

 

На Тернопільщині поблизу села Лисівці обвалився міст. Рух транспорту обмежений. Фото моста надіслали читачі.

Зазначимо, трапилось це на автодорозі Товсте-Борщів.

 

Пані Ірина Прухніцька, яка проїжджала повз, сфотографувала міст. Жінка пише, що на даний момент територія обвалу обгороджена червоною стрічкою і працює поліція, пропускає тільки легкові автомобілі. Постраждалих немає.

 

У Службі автомобільних доріг повідомляють з огляду на те, що дорога Р-24 у Тернопільській області роками використовувалася водіями вантажівок як основний коридор для перевезення будівельних матеріалів з кар’єрів з істотним порушенням норм перевезення вантажу, вона зазнала суттєвих ушкоджень.

 

– Обвалилася частина моста. Якщо рухатися дорогою Татарів-Косів-Коломия впала права частина. По цьому мосту Скала-Подільський та Бурдяківський спецкар’єри возили матеріали на Чернівецьку область. Деформації моста, цієї частини, що зазнала руйнувань ми виявили ще в минулому році. Цю аварійну частину для руху транспорту ми закрили. Автомобілі їхали виключно по частині мосту, яка зараз не зруйнована. У результаті вібрації, частина моста, яка була закрита, зруйнувалася повністю, – прокоментував МедіаТОРу начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

 

Наразі проїзд через міст закривають повністю. Об’їзд моста формують у поліції. За словами Богдана Юлика, дорожники почнуть роботи з настанням сприятливих погодних умов.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Для перевезення пасажирів Тернопіль придбав два низькопідлогові автобуси

Наступна стаття

На Тернопільщині російську церкву покинуло 18 громад

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.