Тернополянам пропонують обговорити проект оновленої мережі маршрутів громадського транспорту міста

У Тернополі розпочали громадські обговорення проекту оновленої мережі маршрутів місцевого громадського транспорту. Тернополян запрошують долучитися та внести до 20 березня свої пропозиції і побажання.

 

Громадські обговорення відбуватимуться декількома шляхами:

1. Через портал “Е-консультації з громадськістю”, де біля кожного проекту маршруту житель громади, який ідентифікується через ЕЦП або Bank ID, може залишити коментарі у розрізі окремо:

2. Шляхом надсилання пропозицій на електронну пошту uprtrans_te@ukr.net .

 

 

Проект «ПРОВЕДЕННЯ ОПИТУВАННЯ ТА ОБСТЕЖЕНЬ, РОЗРОБКИ ТРАНСПОРТНОЇ МОДЕЛІ МІСТА ТЕРНОПІЛЬ І ФОРМУВАННЯ МАРШРУТНОЇ МЕРЕЖІ МІСТА» розробило представництво німецької компанії «Дорньєр Консалтинг Інтернешенал ГмбХ». Також вони надали рекомендації з вдосконалення (оновлення) мережі маршрутів міського громадського транспорту.

Попередня стаття

У свято – на рушник: 27 тернопільських пар одружилися в День закоханих (Відео)

Наступна стаття

З березня житлові субсидії у Тернополі видаватимуть готівкою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.