У Тернополі через великий прорив труби обвалився тротуар (Фото)

 

На вулиці Куліша прорвало водопровід. На місці прориву проламався тротуар. Холодна вода витікала на проїжджу частину. У “Тернопільводоканалі” прокоментували, що прорив трапився о 9.15. Зараз на місці працює аварійна бригада, воду перекрили.

 

– Тротуар провалився через те, що під ним проходила труба. Вона й прорвалася, діаметр прориву 200. Через вимивання великої кількості води, тротуар осипався, прокоментували у “Тернопільводоканалі”.

 

Люди наразі змушені обходити прорив проїзною частиною дороги. Водопостачання у будинках тернополян, за словами “Тернопільводоканалу”, не припинялося.

 

 

 

 

Попередня стаття

З березня житлові субсидії у Тернополі видаватимуть готівкою

Наступна стаття

Двоє тернопільських комунальників – у реанімації: чоловіки впали з висоти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.