На Тернопільщині закрили підпільну заправку (Фото)

 

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області припинили діяльність нелегальної автозаправної станції, яка діяла у Кременці.

На АЗС здійснювався продаж дизельного пального без наявності необхідних дозвільних документів. Не було й документів, що засвідчували б якість та походження нафтопродуктів. Особа, яка займалась незаконною діяльністю, не була зареєстрована фізичною особою – підприємцем.

 

У результаті проведених заходів з незаконного обігу вилучено 9 800 літрів дизельного пального та обладнання АЗС, а це – ємкості для пального, паливно-роздавальна колонка. Загальна вартість вилученого становить 365 тис. гривень.

Стосовно правопорушника складений адмінпротокол за ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Обладнання нелегальної АЗС демонтовано.

 

Джерело: Головне управління ДФС у Тернопільській області

 

 

Попередня стаття

«Прибиральників також треба», – тернополяни про здобуття вищої освіти (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині прихильники МП погрожують за перехід до української церкви (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.