На Тернопільщину завітали поліціанти з Канади (Відео)

Тернопільщину відвідали правоохоронці з Канади. Закордонні поліціанти провели для своїх тернопільських колег заняття за різними напрямками та спрямуваннями.

 

Іноземні гості розробили п’ять навчальних курсів для різних категорій слухачів. Цього тижня шістнадцять правоохоронців області опановували Курс лідерства молодшого керівного складу груп реагування патрульної поліції. Усе почуте поліціанти відпрацьовували ще й на практиці.

– Ми сподіваємося, що побудували довгострокову дружбу з нашими українськими колегами. І ми віримо, що здобуті знання та почуте на лекціях вони зможуть використовувати у своїй подальшій кар’єрі, – зазначив інструктор Канадської поліцейської місії в Україні Трейсі Коглін.

 

– Ми розглянули різні ситуації, які можуть траплятися як в нашій буденній роботі, так і в їхній, як діяти в тій чи іншій ситуації. Багато отримали корисної інформації, яку будемо використовувати під час виконання службових обов’язків, – розповів Сергій Марчук – начальник сектору ГРПП Борщівського відділення поліції. 

 

Правоохоронець каже, що різниця між поліцейськими України та Канади є не лише в менталітеті, але й в підході до завдань. Іноземні громадяни більш законослухняні і це набагато спрощує роботу людей у формі.

 

Після закінчення тижневих курсів тернопільські поліцейські отримали сертифікати.

Попередня стаття

На Підволочищині у ДТП постраждали четверо людей, водій у реанімації

Наступна стаття

«Будувати є кому – грошей нема», – Гаївський міст може затріщати (Відео)

One Comment

    Avatar
  • ух, ты, какое счастье привалило….

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.