У ДТП поблизу Тернополя загинула 33-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 лютого на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка неподалік Тернополя. Під колеса автомобіля марки ЗАЗ потрапила 33-річна жителька смт. Великі Бірки. Потерпіла загинула на місці аварії.

 

За попередніми даними, потерпіла перебігала проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Проїзна частина, де трапилася аварія, була сухою та без пошкоджень. Кермувальник каже, що не встиг вчасно пригальмувати, оскільки жінка вискочила перед транспортним засобом раптово. Попередньо водій тверезий, але у нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

 

Працівники поліції звертаються до учасників дорожнього руху, які 18 лютого в період з 18:10-18:20 проїжджали даним відрізком дороги та можливо зареєстрували ДТП на відеореєстратор або бачили, що трапилося, допомогти слідству, надавши інформацію за номером +38(068-000-72-21 або на лінію “102”. Анонімність гарантується.

Попередня стаття

Житель Тернопільщини ножем порізав себе і дружину, обоє в реанімації

Наступна стаття

У центрі Чорткова під землею знайшли кімнату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.