Змінилися. Тернопіль в річницю розстрілу Небесної Сотні (Відео)


 

У дні, коли п’ять років тому на Майдані в Києві розстріляли героїв Небесної Сотні, в мережі активно згадують трагічні події.

Саме 18-20 лютого 2014 року масово почала проливатися кров. До цього було відомо про загибель чотирьох активістів Євромайдану. Це – Юрій Вербицький, Михайло Жизневський, Сергій Нігоян і Роман Сеник.

 

18 – 21 лютого у Києві були найжорсткіші протистояння між силовиками та учасниками Євромайдану, які називають завершальним етапом “Революції гідності”. Результатом стала втеча з країни Віктора Януковича та частини його оточення. За попередніми даними, у ніч з 18 на 19 лютого загинуло 17 “майданівців”, понад 200 – були поранені. Активісти спільноти ЄвромайданSOS заявили про десятки зниклих, з якими рідні чи знайомі втратили зв’язок 18-19 лютого після сутичок з силовиками.

 

Фото: Дубельтівка

Попередня стаття

У центрі Тернополя затримують чоловіка. Кажуть, за хабар (Фото)

Наступна стаття

У Бережанському районі перевищено епідемічний поріг ГРВІ

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.