Матусі іногородніх діток вимагають скасувати оплату в дитсадках (НАЖИВО)

 

Днями матусі діток, які відвідують дитсадки Тернополя виграли Львівський апеляційний суд. Відтак, мали б не платити 1215 гривень за навчання щомісяця. Однак у міській раді зазначили, що судове рішення нічого не змінює. Плата за відвідування міських закладів дошкільної освіти буде і надалі нараховуватися тим батькам, чиї діти не зареєстровані у Тернополі.

 

Сьогодні на прес-конференції обговорюватимуть це питання. Зокрема, є мама однієї з іногородньої дитини Анна Ханас, вона й позивалась до суду. Також адвокат Ростислав Небельський та представник Управління освіти і науки ТМР. Аргументи кожної з сторін почуємо під час прямого ефіру.

 

 

 

Попередня стаття

Вночі у Кременці раптово померло чотиримісячне немовля

Наступна стаття

Щоб залишитися неушкодженим, тернополянин мав заплатити 6 тисяч доларів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.