Міст, який обвалився на Тернопільщині, відновлять до літа (Відео)

Міст у селі Лисівці Заліщицького району обвалився ще 13 лютого. Відремонтувати його обіцяють за три місяці. У Службі автомобільних доріг кажуть, що вартість робіт становитиме понад 10 млн грн.

 

– Міст з’єднував Борщівський і Заліщицький район. Тут курсувало багато автобусів. Ніхто не думав, що він завалиться. Бачили що він у поганому стані, але думали що обійдеться, – каже голова Лисівської сільської ради Марія Мокрицька.

 

Дорожники наголошують – міст був аварійний. Таким його визнали ще минулого року. Тоді поставили знаки, які б мали обмежити рух великогабаритного транспорту.

 

 – Минулого року ми обстежили цей міст. Зафіксували деформації, тут несуча плита прогнулася від великотоннажних транспортних засобів  тому і стався обвал. За три місяці ми плануємо зробити повністю новий міст з металевих конструкцій, – наголошує  начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Попередня стаття

У Збаразькому замку до бою готуються лицарі (Відео)

Наступна стаття

Його серце зупинялося двічі: заупокійне богослужіння за воїном ООС В.Богоносюком відбудеться у Чорткові

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.