На Тернопільщині на хабарі затримали митного брокера

На Тернопільщині правоохоронці затримали на хабарі агента митного оформлення. Чоловік вимагав та отримав від жителя області 300 доларів США. За це підприємець обіцяв вплинути на посадових осіб Тернопільської митниці ДФС, аби ті посприяли у затвердженні їхньою службою документів без огляду автомобіля на території митниці.

 

Чоловіку повідомлено про підозру за ч.3 ст.369-2 КК України – одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди. Досудове розслідування триває. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Зниклу безвісти тернополянку розшукали в Івано-Франківську

Наступна стаття

П’яні водії продовжують їздити вулицями Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.