Зниклу безвісти тернополянку розшукали в Івано-Франківську

58-річну тернополянку Ольгу Рибалка, яку розшукували доньки впродовж кількох днів, знайшли. Жінка перебувала в Івано-Франківську. Повернутися самостійно додому вона не могла, оскільки втратила пам’ять. Розгублена тернополянка підішла до місцевих дівчат і попросила допомоги. Все, що пригадала жінка, це імена своїх доньок. Цю інформацію вона й повідомила своїм рятівницям.

 

Про те, що Ольга Рибалка знайшлася на своїй сторінці у Фейсбук написала Тетяна Сідорова:

” Мама знайшлася. Ось вона чарівна сила Фейсбук!!! Сьогодні нашій сестрі подзвонили дві дівчини з Івано-Франківська Аліна і Христина. Сказали, що на вокзалі в Івано-Франківську до них підійшла жінка і попросила знайти Юлю Рибалка і Яну Гайворонську, сказала, що вона загубилася. Дівчита знайшли Яну через Фейсбук. Поки Яна і Юля їхали на таксі в Івано-Франківськ з Тернополя, Аліна і Христина відвели маму в кафе, заспокоїли і нагодували її.

 

Як з’ясувалося, наша мама втратила пам’ять, але пригадала імена своїх дітей, вона залишилася без грошей і зв’язку. Зараз мама в лікарні, проходить обстеження, поруч з нею рідні люди. Дякую всім велике за допомогу в пошуках, за підтримку, за те, що не проходите повз чужого горя!”, – Tatyana Sidorova.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У березні деякі жителі області отримають субсидії грошима

Наступна стаття

На Тернопільщині на хабарі затримали митного брокера

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.