На Тернопільщині помер АТОвець, якого побили за захист дівчини (Відео)

Олександр Цюх пройшов війну, мав контузію та вчився жити мирним життям. Зустрічався з дівчино, думав про сім”ю і дітей. Та його серце зупинилось під час буденних справ на мирній території та в передочікуванні найбільшого дива – народження первістка, – повідомляє сайт 0352.

 

“Сьогодні помер АТОвець Олександр Цюх. Усі обставини смерті чоловіка мають з’ясувати після проведення експертизи. Припускаємо, що трагедія трапилась унаслідок нанесених йому важких травм, за які ніхто з кривдників так і не поніс покарання. Зовсім нещодавно він одружився з Тетяною, вони очікували на маленьку крихітку, мріяли народити двох діток, були щасливі та вірили у краще…”, – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, МедіаТОР раніше повідомляв про те, що в ніч на 28 червня 2017 року поблизу зупинки у с.Якимівці четверо молодиків побили ветерана АТО Олександра Цюха. Того вечора Олександр гуляв з дівчиною і її подругою. Молодики під’їхали на автівці і почали залицятись до дівчат. Завзявся конфлікт та удари. Після того, як Олександр звівся на ноги, агресивні чоловіки продовжили наносити удари, допоки той не втратив свідомість. Підозрювані на волі.

 

У потерпілого лікарі зафіксували переламані кістки черепа. Йому зробили операцію.

 

За уникнення відповідальності підозрювані пропонували гроші.  Михайла Гінду, Миколу Загаєвського, Віталія Замойського та Вадима Скакуна, які до напівсмерті побили учасника бойових дій Олександра Цюха на Лановеччині, звинуватили у груповому хуліганстві. Обвинуваченим інкримінували правопорушення, передбачене частиною 2 статті 296 Кримінального Кодексу України. Це хуліганство вчинене групою осіб. Усім, хто свого часу покалічив АТОвця, загрожувало до 5 років ув’язнення. Однак, згідно з вироком Лановецького райсуду від 30 січня, вони отримали різні терміни обмеження волі. Проте покарання не відбуватимуть, адже потрапили під Закон про амністію.

 

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олександра… Нехай спочиває з Богом.

підготувала Людмила Маліброда

 

Четверо молодиків, які побили ветерана АТО, на воліУ Олександра Цюха переламані кістки черепа. Йому зробили операцію. Стан середньої важкостіТого вечора Олександр гуляв з дівчиною і її подругою. Молодики під’їхали на автівці і почали залицятись до дівчат. Завзявся конфліктПісля того, як Олександр звівся на ноги, агресивні чоловіки продовжили наносити удари, допоки той не втратив свідомістьЗа уникнення відповідальності підозрювані пропонували грошіНині їм інкримінують хуліганство вчинене групою осібДопомогти ветерану можна перерахувавши кошти на рахунок батька – ПриватБанку: 5168 7573 2491 7998 Цюх Василь Петрович

Опубліковано МедіаТОР Четвер, 13 липня 2017 р.

Попередня стаття

Тернополянка стала відомою фотомоделлю в Ізраїлі

Наступна стаття

За добу у чотирьох тернопільських водіїв виявили підроблені документи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.