Тернополянка стала відомою фотомоделлю в Ізраїлі

Марія Лисак з Тернопільщини своєю наполегливість та красою підкорила ізраїльських поціновувачів дівочої краси. Дівчина, як багато молодих людей в Україні, вирішила пошукати щастя закордоном. В Ізраїлі Марія не зупинилась на пошуках роботи, а активно почала втілювати свої мрії. За короткий термін українка стала успішною та бажаною фотомоделлю, котру активно запрошують співпрацювати відомі ізраїльські бренди, – повідомляє Громадське слово.

 

Марія народилася в одному із сіл Тернопільщини, тривалий час пропрацювала в Тернополі. Ситуація в країні не найкраща і вона вирішила шукати можливостей закордоном. Так склалось, що їй вдалось виїхати в Ізраїль та отримати там роботу. Ось так вона опинилась далеко від дому.

 

Перші місяці було дуже важко. Ізраїль це навіть не Європа, зовсім інша культура, мова, поведінка людей та їх звичаї. Звикнути до цього, здавалось дівчині, не можливо. Щоб зрозуміти наскільки це складно, – каже Марія,- ви відкрийте будь-який текст на івриті та постарайтесь розібратись в ному. В побуті це дуже важко було, але вона не готова була здаватись.

 

– Іншого виходу в мене не було. Можна було здатись і повернутись до дому, або вперто добиватись свого. Моя комунікабельність дозволила мені дуже швидко завести нові знайомства. Також мені дуже допоміг мій хлопець. Його підтримка додавала сили впоратись з фізичною і моральною втомою, за що йому дуже вдячна.

 

Бажання реалізовуватись. Це єдине, напевне, що потрібне для того щоб зайнятись улюбленою справою. А дальше наполегливість, працьовитість та старання мають дати результат. Я чомусь думаю, що так просто нічого не буває. Можливо моя європейська зовнішність справді мені допомогла конкурувати з ізраїльськими дівчатами. Я 15 років займаюсь спортом. Робота над собою також дала свої результати. А потім багато роботи та терпіння.

 

Я дуже вдячна своєму хлопцеві за розуміння. Насправді, це дуже важливо для роботи моделі, а також в сімейних стосунках. Ми давно разом. Його довіра та підтримка це моя опора, – каже Марія Лисак. 

 

Сьогодні Марія живе в Україні. Усі її плани тепер – це сім’я. Також вона планує подорожувати та шукати себе.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Студентка тернопільського вишу отримала важкі травми, послизнувшись на бруківці

Наступна стаття

На Тернопільщині помер АТОвець, якого побили за захист дівчини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.