Вночі у Тернополі невідомі спалили автомобіль Infiniti

У Тернополі близько 1:20 години ночі невідомі підпалили автомобіль, припаркований на вулиці Куліша. На місце пригоди виїжджали слідчо-оперативна група, пожежники та кінологи. Попередня інформація займання – підпал. З місця події оперативники вилучили пластикову п’ятилітрову пляшку із залишками речовини.

 

Автомобіль марки Infiniti FX35 був припаркована у дворі будинку. Поруч з палаючою іномаркою знаходилися і інші транспортні засоби. В якийсь момент полум’я перекинулося на сусіднє авто, але власник вчасно це помітив і відігнав його.

 

Пожежу загасили, але Infiniti ремонту не підлягає. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 194 частина 2 ККУ – Умисне знищення або пошкодження майна. Триває слідство. Поліція Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

За добу у чотирьох тернопільських водіїв виявили підроблені документи

Наступна стаття

У Тернополі з кулею в голові до реанімації потрапила матір малолітніх дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.