За добу у чотирьох тернопільських водіїв виявили підроблені документи

21 лютого на Тернопільщині патрульні зафіксували чотири випадки підробки документів на автотранспортний засіб. Так, близько 9 години ранку на вулиці Тролейбусна за порушення ПДР інспектори зупинили автомобіль марки BMW X5. Перевіряючи у 75-річного керманича документіи на автомобіль, поліцейські виявили явні ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

 

Таке ж порушення патрульні зафіксували і у 39-річного керманича автомобіля Me rcedes Sprinter, якого зупинили близько 11 години на автодорозі міжнародного значення М-09 «Тернопіль- Львів-Рава-Руська».

 

Ввечері, о 19 годині, по вулиці С. Крушельницької , патрульні зупинили транспортний засіб Mercedes Benz під керуванням водія 1990 р. н. Перевіряючи документи на транспортний засіб, з’ясувалося, що номер кузова автомобіля не співпадає з номером, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію.

 

Уже близько 23 години, на стаціонарному посту « Чортків» був зупинений автомобіль Fiat. Під час перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу у 28-річного водія, з’ясувалося, що документ має явні ознаки підробки.

 

У всіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, для з’ясування усіх обставин справи. Загалом, станом на 22 лютого, від початку 2019 року, патрульні виявили 46 водіїв у яких документи чи номера агрегатів були з явними ознаками підробки. Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині помер АТОвець, якого побили за захист дівчини (Відео)

Наступна стаття

Вночі у Тернополі невідомі спалили автомобіль Infiniti

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.