До Тернополя з найкращими хітами їде Степан Гіга

До Тернополя з неймовірно романтичним весняним концертом їде  Народний артист України Степан Гіга. Вечір у компанії улюбленця українських жінок відбудеться 12 березня у міському палаці культури «Березіль».

 

Творчість Степана Гіги справді унікальне явище української естрадної музики. Його пісні непідвладні часу та впізнаванні з перших акордів та з перших слів. Основна заслуга його таланту  в щирості його творчості, яка проймає до глибини душі.

 

Я завжди стверджував, що буду щасливий, коли хоча б одна пісня з мого репертуару буде відома. Якщо після концерту люди наспівують якусь фразу з пісні – моя праця не даремна, – наголошує співак. 

 

Степан Гіга заслужено входить в число кращих представників Золотого Фонду вітчизняної естради. Душевна музика і щира усмішка Степана Гіги – ідеальне поєднання для того, аби зігріти своє серце теплом після холодної пори. Приходьте насолодитись яскравою весняною феєрією і, звісно, не забудьте про квиток. Придбати його можна у касах «Березолю», або онлайн на сайті Kasa.in.ua.

 

Також два квитки на концерт для своїх глядачів розіграє перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Тому слідкуйте за нашими сторінками у соцмережах

 

Попередня стаття

На Тернопільщині сім’я потрапила у смертельну ДТП, повертаючись з весілля

Наступна стаття

АТП одне, власників двоє. Біля складських приміщень знову збираються люди (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.