На Тернопільщині розшукують чоловіка, який зник, повертаючись із заробітків у Польщі

Тернопільські правоохоронці розшукують уродженця Хмельницької області Балана Андрія Юрійовича. 30-річний житель села Ясківці пропав, коли повертався додому із заробітків. Сестра розшукуваного припускає, що її брат може перпебувати на Тернопільщині. На зв’язок чоловік не виходить.

 

Прикмети зниклого: 170-175 см., середньої тілобудови, волосся світло-русе з залисинами. На правій руці відсутній вказівний палець. Був одягнений в балонову куртку та зимові кросівки чорного кольору, темно-сині джинси. При собі мав сірий наплічник.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію «102». Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Чернівеччині знайшли авто, викрадене у жительки Тернопільщини три місяці тому

Наступна стаття

На Тернопільщині 9-річний хлопчик помер на руках у батьків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.