Жартують всі. Найдотепніші команди гумористів змагатимуться за кубок Ліги Сміху Тернопіль

 

Цієї весни тернополянам буде над чим посміятися. У Тернополі проходитиме гумористичне шоу “Ліга Сміху. Тернопіль”. Вечір, у компанії улюблених гумористів, відбудеться 8 березня у міському палаці культури «Березіль».

 

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди змагаються за кубок переможця. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює неупереджене зіркове журі.

Тренерський склад цього сезону:

Світлина від Тернопільська Ліга Сміху.

 

Гумористичне шоу відбудеться 8 березня, о 19:00 год в ПК “Березіль”. Приходьте насолодитись найвеселішою весняною подією і, звісно, не забудьте про квиток. Придбати його можна у касах «Березолю», або ЦУМі (від. «Konica»), м-н «Konica» (вул. Київська).

 

Також два квитки на фестиваль для своїх глядачів розіграє перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Тому стежте за нашими сторінками у соцмережах.

 

Попередня стаття

Тернопільський Центр обслуговування громадян «Документ» переїхав (Відео)

Наступна стаття

У Затоці згоріла базу відпочинку, яка належить тернопільському підприємству

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.