Жителі області отримуватимуть готівку замість субсидій з наступного тижня

Проект TERNOPILTIME

Нині на Тернопільщині субсидіями користується близько 110 тисяч домогосподарств, – повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вадим Боярський. З початку березня вони отримуватимуть субсидії у готівковому вигляді. Першими кошти нарахують пенсіонерам. Їм призначатимуть готівкові субсидії через Пенсійний Фонд.

 

Пенсіонерам нараховуватимуть готівкову субсидію разом з пенсійними виплатами уже з 4 березня, – анонсувало Міністерство соціальної політики. За роз’ясненнями Вадима Боярського, прийде готівкова субсидія або через Укрпошту разом з пенсією, або на банківську карту.

 

«Субсидія буде перерахована грошовим переказом через державний Ощадбанк, а пенсіонерам виплатить Пенсійний фонд одночасно з пенсією. Готівкова субсидія прийде разом з пенсією. Тобто виплати по Пенсійному фонду розпочнуться одночасно з пенсійними виплатами. Кожен субсидіант зможе безпосередньо з отриманих готівкових коштів заплатити за комунальні послуги, якщо родина економить енергію, тобто використовує менше, то решту грошей можна використати за власними потребами, але першочерговим залишається оплата комунальних послуг».

Відтак  субсидіанти-2018 отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. У квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні – за квітневу комуналку.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

  До ПЦУ приєдналося ще три парафії на Тернопільщині

Наступна стаття

Анатолій Гриценко запрошує опонентів на публічні дебати (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.