Задля онкохворих дітей у Тернополі відбудеться благодійний “Віденський бал”

Задля допомоги онкохворим дітям у Тернополі відбудеться благодійний “Віденський бал”. Організатори  заходу проведуть аукціон,  під час якого збиратимуть кошти на придбання Інфузомату.  Це – медичний прилад, дозатор, який часто застосовують замість крапельниці. Електронна система цього апарату дозволяє точно вирахувати дозу і з потрібною швидкістю ввести ліки онкохворим дітям. 

 

Долучитися до збору коштів може кожен. Учасникам благодійного аукціону запропонують придбати різні лоти, такі як вишиванки та картини. Організатори “Віденського балу” кажуть, купівля Інфузомату вкрай необхідний крок у процесі лікування онкохворих діток. Тож  закликають тернополян бути активними.

 

Благодійний “Віденський бал” відбудеться 9 березня у приміщенні ресторану “GARDEN HALL”. Початок о 20:00 годині.

 

Попередня стаття

Тернопільським освітянам доплатять за престижність у роботі

Наступна стаття

Підозрюваній, яка вербувала тернопільських дівчат, загрожує до 12 років ув’язнення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.