У Кременці автівка влетіла в бетонну огорожу, постраждали п’ятеро людей

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 7 березня близько 2:30 години у Кременці. Водій автомобіля ВАЗ-21099 не впорався з керуванням на слизькій дорозі, легківку відкинуло і вона перекинулася на бік. Зупинився транпорт у бетонній огорожі будинку. У результаті аварії постраждали п’ятеро людей, серед яких двоє неповнолітніх дівчат.

 

Швидку викликав винуватець ДТП. Після того, як пасажирів забрали медики, водій втік з місця пригоди. У пасажирів лікарі зафіксували забої та інші тілесні ушкодження. Двох з них госпіталізували в травматологічне відділення.

 

Прийшов керманич у поліцію за кілька годин. Розповів, що злякався і тому втік. У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Суд відхилив апеляцію водія, авто якого зіткнулося з тернопільськими патрульними

Наступна стаття

Тернополянам заважають сміттєві баки, які винесли під вікна багатоповерхівок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.