На Тернопільщині 4 райвідділи ДСНС отримали сучасні пожежно-рятувальні автомобілі

На Тернопільщині чотири райвідділи ДСНС отримали сучасні пожежно-рятувальні автомобілі на шасі МАЗ – Бережанський, Теребовлянський, Підволочиськийі Гусятинський.

 

Окрім пожежно-рятувальної техніки, для потреб підрозділів пожежно-рятувальної служби за кошти з обласного бюджетупридбали тестер для проведення технічного обслуговування дихальних апаратів на стиснутому повітрі Drager з додатковими комплектуючими, квадрокоптер з обладнання для відеопошуку в режимі реального часу з тепловізором, комплект спеціального рятувального спорядження для роботи в карстових печерах, лісових масивах та пересічній місцевості, гідрокостюм сухого типу для оснащення відділення водолазно-рятувальних робіт.

 

Також рятувальникам передали 5 бензопил та 2 моторізи виробництва SHTILL, електромолоток Makita, 2 намети уніфіковані УСБ-56, комплект хімічної розвідки ORM-17. Загалом придбано обладнання та оснащення на суму понад 1 млн грн. Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Правоохоронці Кременеччини розшукують шахрая

Наступна стаття

За пропагування сепаратизму жителя Тернопільщини оштрафували на 10 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.