Керівника одного з підрозділів патрульної поліції Тернопільщини затримали на хабарі

Працівники управління СБУ в області викрили на хабарі керівника одного з підрозділів патрульної поліції Тернопільщини.  Оперативники спецслужби встановили, що поліцейський вимагав від місцевого жителя п’ять тисяч гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності за водіння автомобілем у нетверезому стані. До протиправної діяльності як посередника зловмисник залучив знайомого для отримання грошей.

 

Правоохоронці затримали посадовця поліції згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці одного із районних центрів області під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. Йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

 

Заходи із викриття незаконних дій поліцейського проводились спільно із підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції. Повідомляє УСБУ в Тернопільській області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопіль відвідала відома індійська монахиня. Помолитися прийшли сотні вірян

Наступна стаття

Буревій на Тернопільщині повалив дві водонапірні вежі вартістю майже 5 мільйонів гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.